Peruskurssi yli 13-vuotiaat

 

Seuraava Taekwondon peruskurssi aloitetaan kun kurssille ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua ja varmistetaan ilmoittautuminen.

Kyseessä on intensiivikurssi, joten se vaatii osallistujalta myös sitoutumista aikatauluun.

TAVOITE: lajinomaiset perusasiat, alkeisliikesarjan tekniikoiden ja liikkumisen perusosaaminen, itsesuojelun ja otteluliikkumisen perusteet. Kurssin jälkeen kurssilainen on valmis osallistumaan seuran ryhmäharjoituksiin.

Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin Nääshallilla klo 18:30-20:00 (Budo 5). Kurssin kesto n.10 harjoituskertaa. Lisäksi kurssilainen voi halutessaan käydä myös Kuntotaekwondo-harjoituksissa. Harjoitukset sunnuntaisin klo 12:00-13:15 (budo 3).

Harjoitusasuna T-paita ja verryttelyhousut (tai vastaava). Salissa ollaan paljain jaloin. Pukuhuoneeseen ei kannata jättää mitään.

Peruskurssin jälkeen on vyökoe jolla voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön (8. kup). Vyökoemaksu, harjoittelupuku ja lajiliiton passi vaaditaan vyökokeessa. (Eivät sisälly peruskurssin hintaan)

Kurssimaksu 50 € joka sisältää:

– Peruskurssin opetuksen (ma & ke)

– Kuntotaekwondo-harjoitukset (su)

-Vyökoemaksu 20 € (sis. keltaisen vyön)

-Taekwondoliiton passi 20 €

– Taekwondopuku tai vastaava valkoinen kamppailulajipuku sekä valkoinen vyö (seuran kautta ostettuna aikuisen taekwondopuku noin 40 €)

 

 

Ilmoittaudu kurssille…